Çorumlu sonbahar nostaljisi yaşayacak

Sonbaharın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklara dökülen ağaç yaprakları bambaşka bir görüntü oluşturuyor.

18 Kasım 2014 Salı 16:38
 Çorumlu sonbahar nostaljisi yaşayacak


Sonbaharın gelmesiyle birlikte cadde ve sokaklara dökülen ağaç yaprakları bambaşka bir görüntü oluşturuyor.


Belediye, insanlarda çok farklı duygular uyandıran kurumuş ağaç yapraklarını, vatandaşlardan gelen yoğun talebi uygun görerek haftada bir süpürme kararı aldı.


Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, kış ayının etkilerini giderek hissettirdiği bu günlerde Çorum cadde ve sokaklarındaki kurumuş ve sararmış ağaç yapraklarının çok güzel görüntüler ortaya çıkardığını söyledi. Sonbahar dökülen ağaç yapraklarının belirli bir süre süpürülmemesi için vatandaşlardan zaman zaman kendilerine istekler geldiğinin altını çizen Başkan Yardımcısı Turhan Candan, “Avrupa’da ve dünyanın birçok yerinde sonbaharda dökülen ağaç yaprakları süpürülmüyor. Rengârenk yapraklar belli bir süre sokakları süslüyor. İnsanlar özellikle bu yapraklı yollarda yürümeyi tercih ediyor. Biz de Çorum Belediyesi olarak cadde ve sokakların kenarlarındaki ağaçların dökülen yapraklarını haftada bir süpüreceğiz.” dedi.





Son Güncelleme: 18.11.2014 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.