Gelin arabası halk otobüsü oldu

Özel Halk Otobüsü sahiplerinden Ali Aslan Ozan, Çorum Belediyesi çalışanlarından Hilal Akkabak ile hayatını birleştirdi.

13 Ekim 2014 Pazartesi 15:14
 Gelin arabası halk otobüsü oldu


Özel Halk Otobüsü sahiplerinden Ali Aslan Ozan, Çorum Belediyesi çalışanlarından Hilal Akkabak ile hayatını birleştirdi.


www.corumhakimiyet.net’te yer alan Recep Mebet imzalı habere göre, dün gerçekleşen düğün töreniyle dünyaevine giren Ali Aslan Ozan, sahibi olduğu halk otobüsünü gelin arabasına dönüştürdü. Çiçeklerle süslediği otobüsün önüne ‘Son durak mutluluk’ yazan Ozan, gelin alma merasiminin ardından müstakbel eşini yanına alarak araç konvoyuyla şehir turu attı. Hıdırlık ziyareti sonrası düğün salonuna ulaşan genç çift, nikah ve müzikli eğlencelerin ardından tekrar halk otobüsüne binerek aynı yastığa baş koyacakları saadet yuvasına geçtiler.


NİKAHLARINI KÜLCÜ KIYDI


Ayşe-Ahmet Ozan çiftinin oğlu Ali Aslan, Zahide-Ahmet Akkabak çiftinin kızı Hilal ile dünyaevine girdi. Taç Düğün Salonu’nda dün düzenlenen düğün törenine Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Ozan ve Akkabak Aileleri ile çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftin nikahını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü kıyarken nikah şahitliklerini ise Hatice Külcü ve Hatice Uzan yaptı. Aileleri tebrik eden Başkan Külcü, mutluluklar dilediği genç çifte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın üç çocuk tavsiyesini hatırlatmayı ihmal etmedi. Müzikli eğlencelerle başlayan düğün töreni, pasta kesilmesi ve takı merasiminin ardından sona erdi.




Son Güncelleme: 13.10.2014 16:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.