Lozanevler’e asfalt

Çorum Belediyesi Lozanaevler'de asfalt çalışması başlattı.

20 Kasım 2018 Salı 16:28
Lozanevler’e asfalt

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Lozanevler’de hummalı bir çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Zeki Gül, yaptığı açıklamada şöyle dedi; “Lozanevler’de iç kısımlarda kalan Ata Sokak ve Ata 6. Sokakta asfalt çalışması yapıyoruz. Daha önceden Lozanevler’in de geçiş güzergâhı olan Ata Caddesi’ndeki çalışmalarımızı tamamlamıştık. Şimdi ise Lozanevler semtinin iç kısmında kalan Ata Sokak ve Ata 6. Sokağın asfaltını yaptık dedi.

Sulama için parkların içerisinde bağlantı çalışmalarının da yapıldığını ifade eden Başkan Gül “Yaz-kış demeden dur-durak bilmeden tüm şehirde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Kale Mahallemizin gözde sitelerinden biri olan Lozanevler’in iç kısımlarında daha önce tretuvarları tamamlamıştık. Şimdi ise ekiplerimiz bu sokaklarda asfalt çalışmalarını tamamladı. Belediye olarak her bir mahallemize ihtiyaca uygun hizmet götürmekteyiz” dedi.

Son Güncelleme: 20.11.2018 16:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165