Muhsini Tavır görevi tamamladı

Muhsini Tavır Derneği kurbanları ihtiyaç sahiplerine dağıttı

07 Eylül 2017 Perşembe 21:10
Muhsini Tavır görevi tamamladı

Muhsini Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, kurban vekaleti alınan tüm kurbanların kesim işlemlerini tamamlayarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımını yaptı.


Dernek Başkanı Fatih Yücel, yaptığı açıklamada,
"Güneydoğu Asya'da bulunan Myanmar’da büyük bir soykırıma uğrayan ve yurtlarından sürülen Arakan Müslümanlarına Anadolu halkı sahip çıkmaya devam ediyor sloganıyla çıktığımız yolda Muhsini Tavır Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  Şehit Ömer Halisdemir kurban organizasyonu çalışmalarımızı tamamladık.

Kurban Organizasyonumuz kapsamında vekâleti alınan tüm kurbanların kesim işlemleri ve ihtiyaç sahibi ailelere dağıtım işlemi tamamlanmıştır.


Cenab-ı Hakk’tan kabulünü niyaz ederiz. Katılımda bulunan tüm hayırseverlere teşekkür eder, ilgi ve teveccühlerinizin devamını dileriz.” dedi.




Son Güncelleme: 07.09.2017 21:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.