Mustafa Yolyapar dualarla anıldı

Merhum Gazeteci Mustafa Yolyapar, kabri başında anıldı.

12 Ekim 2018 Cuma 20:36
Mustafa Yolyapar dualarla anıldı

Merhum Gazeteci Mustafa Yolyapar, kabri başında anıldı.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti, Mustafa Yolyapar’ın vefatının 4. yıl dönümü nedeniyle dün Ulu Mezarlık’ta anma programı düzenledi.

Anma programına CHP eski İl Başkanları Cengiz Atlas ve Osman Samsunlu, Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Bolluk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Başkan Yardımcısı Bülent Özkaleli, Yönetim Kurulu Üyeleri Taner Şimşek ve Recep Mebet, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gazeteciler ve yazarlar katıldı.

Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar ile aile fertlerinin de hazır bulunduğu programda, 12 Ekim 2014 tarihinde hayatını kaybeden Mustafa Yolyapar dualarla yâd edildi.

Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Mehmet Yolyapar , merhum kardeşini, sevgi, özlem ve rahmetle andıklarını belirterek programa katılan tüm sevenlerine teşekkür etti.

Yahya Çakıcı’nın Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam eden programda duayı Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak yaptı.

Duanın ardından Çorum Haber Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Yolyapar’ın kabrine ailesi, meslektaşları ve sevenlerince karanfil bırakıldı.

Son Güncelleme: 13.10.2018 11:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.