Ortaköy'de kapalı sistem sulama suyu

Ortaköy'de sulama suyu sorunu çözülüyor

10 Ekim 2017 Salı 09:08
Ortaköy'de kapalı sistem sulama suyu
 
Ortaköy İlçesinde Belediye Başkanlığınca başlatılan kapalı sistem sulama suyu projesi hayata geçiyor.

Yıllardır Ortaköy ilçesi için bir sıkıntı haline dönüşen sulama suyu sorunu Ortaköy Belediyesi'nce uygulanan kapalı sistem sulama suyu projesi ile artık çözüme kavuşuyor.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir,  konuya ilişkin açıklamasında, " Sulama suyu  sorunu ilçemiz için bir  sıkıntı haline dönüşmüştü, Ortaköy Belediyesi olarak kapalı sistem sulama suyu projesini uygulayarak bu sorunumuzu inşallah çözmüş olacağız. Uygulayacağımız proje ile hem su tasarrufu yapacak hem de daha önceki sistemde kanal içerisinde biriken çöp,çamur ve kokunun önüne geçmiş olacağız. Aynı zamanda önceki gibi sadece suyun başındaki çiftçilerimize değil uyguladığımız sistem ve eklemiş olduğumuz vanalar ile ilçenin her yerindeki bağ ve bahçelerimize de suyumuzu ulaştırmış olacağız." dedi. 




Son Güncelleme: 10.10.2017 09:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.