Sınıf arkadaşı ziyaret etti

Sınıf arkadaşı Zeki Gül'ü ziyaret etti

05 Ekim 2017 Perşembe 19:02
Sınıf arkadaşı ziyaret etti
Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden Prof. Dr. Seyfettin Erşahin, fakülteden sınıf arkadaşı Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül’ü ziyaret etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, ziyarettin duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Seyfettin Erşahin kardeşimi Çorum’da görmek beni çok mutlu etti. Üniversite anılarımızı tazeledik. Şimdi bütün arkadaşlarımız ülkemizin farklı kademelerinde hizmet ediyor. ziyaretleri için kardeşime teşekkür ediyorum dedi.

İl Müftülüğü’nün düzenlediği program için konuşmacı olarak Çorum’a geldiğini hatırlatan Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seyfettin Erşahin de, “Bu vesile ile üniversite arkadaşım Zeki Gül’ü de ziyaret etmek nasip oldu. Kendisi ile üniversite sonrasında arkadaşlığımız devam etti. Gördüm ki Çorum’a çok güzel hizmetler etmişler. Kendilerinden Allah razı olsun. Çalışmalarında başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Ziyarette İl Müftüsü Ahmet Akın da hazır bulundu.




 

Son Güncelleme: 05.10.2017 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatansever 2017-10-06 09:09:27

sayın prof'da şaşırmıştır...
hehehe çok güzel park bahçeler yaptılar belediyespor'u 2. lige çıkardılar daha neler neler buharada vatandaşı dinlemediler okul yerine benzinlik yapacaklar..