Gençler geleceği kodluyor

Kod Adı 2023 Projesi" gençlerle buluştu.

16 Şubat 2019 Cumartesi 12:58
Gençler geleceği kodluyor

Çorum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay ve Akkent Gençlik Merkezi’nin koordinesinde eğitsel faaliyetler kapsamında "Kod Adı 2023 Projesi" başlığı altında algoritma, web ve mobil uygulama geliştirme, elektronik ve robotik eğitimleri ayrıca milli yazılımlar, erken yaşta kodlama eğitimi, dijital bilgi güvenliği, siber saldırılar, etkili sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama üzerine eğitimler verilmeye başlandı.

Yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi; “Gençlik Liderleri öncülüğünde gençlere algoritma, web ve mobil uygulama geliştirme, elektronik ve robotik eğitimleri ayrıca milli yazılımlar, erken yaşta kodlama eğitimi, dijital bilgi güvenliği, siber saldırılar, etkili sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama üzerine seminer programları eğitimlerini veriyoruz. Aynı zamanda eğitim alan gençleri teknoloji fuarlarına ve teknik gezilere kanalize ederek, bu eğitimlerin yaşantılarına entegrasyonunu sağlayıp işbirliği içerisinde çalışabileceğimiz projelere de zemin hazırlıyoruz. Bunun yanında bu eğitimleri daha eğlenceli hale getirip okullarımızı ve çeşitli kurumları ziyaret ediyoruz. Ziyaret ettiğimiz kuruluşlarda bu eğitimlerin tanıtımını yaparak bu eğitimlerin gençlerimiz ve toplumumuz tarafından tanınmasını ve öğrenilmesini sağlamaktayız.

"Kod Adı 2023 Projesi" kapsamında eğitimler yıl boyunca belirli periyotlarla devam edecek. Eğitimlere katılmak isteyen gençlerin Mahmut Atalay Gençlik Merkezi veya Akkent Gençlik Merkezine şahsen gelip başvuru yapmaları gerekiyor. Gençlik merkezlerinin programlardan ve faaliyetlerden haberdar olmak isteyen gençleri; https://www.facebook.com/GSBCorumGM/ https://twitter.com/CorumGM https://www.instagram.com/corum_mahmutatalay_gm/ hesaplarından mesaj ile 0(364) 223 13 20 nolu telefon numarasından ulaşabiliyor.”

Son Güncelleme: 16.02.2019 19:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.