50 yıl aradan sonra…

Çorum Lisesi 1960-1963 yılı mezunları, Atatürk Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda buluştu.

25 Mayıs 2013 Cumartesi 14:13
 50 yıl aradan sonra…


Tertip Komitesi Üyeleri Mehmet Özata, Adnan Çırakoğlu, İsmet Kasımcan, Ahmet Güngör, Şerif Arslan ve H. Hüseyin Hastaoğlu’nun organize ettiği ‘Mezunlar Buluşması’ bugün gerçekleşti.

Okul Salonu’nda düzenlenen programa 1960-1963 yılı mezunlarının yanı sıra emektar öğretmenler de katıldı.

Programın açış konuşmasını yapan Atatürk Anadolu Lisesi Müdürü H. Hüseyin Hastaoğlu, organizasyon hazırlıkları kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

1960-1963 yıllarında mezun olan 135 isimden hayatta olanlara ulaşarak program davetini ilettiklerini belirten Hastaoğlu, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Tertip Komitesi adına kürsüye gelen Mehmet Özata da Çorum Lisesi mezunlarının hasret giderdiği programla ilgili açıklamalarda bulundu.

Okul yıllarına dair fotoğraflardan oluşan slayt gösterisi ve tanıtım filmiyle devam eden programda sırasıyla kürsüye gelen katılımcılar, anılarını paylaşarak hasret giderdiler.



Son Güncelleme: 25.05.2013 14:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.