Gazi ile geniş işbirliği

Vali Mustafa Çiftçi ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu.

13 Mayıs 2022 Cuma 00:08
Gazi ile geniş işbirliği

Vali Mustafa Çiftçi ve Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Ankara’da bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulundu.

Rektör Öztürk’ün verdiği bilgilere göre; başkentte Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Yıldız ziyaret edildi. Gazi Üniversitesi ile ‘Makine ve İmalat Teknolojileri’ alanındaki ihtisaslaşma bağlamında bölge kalkınmasına katkı sağlamak ve katma değerli ürünlere yatırım yapılmasına yönelik ortak Ar-Ge projeleri geliştirmek üzere çok geniş bir işbirliğine imza atıldı.

Gazi Üniversitesi ile Hitit Üniversitesi arasında gerçekleşen anlamlı birliktelik nedeniyle Rektör Prof. Dr. Musa Yıldız’a teşekkür edilirken, işbirliğinin her iki üniversiteye hayırlı olmasını temennisi paylaşıldı.

ÖNDER’DE ÖĞRENCİLERLE SOHBET

Vali ve Rektör Ankara ziyaretlerinde Önder Ankara İmam Hatipliler Derneği’nde öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

BAKAN YARDIMCISI ZİYARETİ

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Nazif Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunuldu. Sayın Bakan Yardımcımıza görevinde üstün muvaffakiyetler diliyorum.

SU ALTI FEDERASYONU İLE GÖRÜŞME

Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Oğuz Aydın ile görüşen Vali ve Rektör, Anayasa Mahkemesi Üyeliğine seçilen önceki dönem Çorum Baro Başkanı Av. Kenan Yaşar’ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletti.

HEMŞEHRİMİZE BAŞARI DİLEĞİ

Vali ve Rektör, Anayasa Mahkemesi Üyesi eski Çorum Barosu Başkanı Av. Kenan Yaşar'a da hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak yeni görevinde muaffakiyetler temennisinde bulundu.

Son Güncelleme: 13.05.2022 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bekir Yıldız 2022-05-13 06:45:33

Rektör işi gücü bırakıp geziyor ve pr yapıyor. Kampüste ilerleme sıfır, indekslerde geriye düşme had safhada, hocalar isyan ediyor, öğrenci idareyi göremiyor...Bu da şirinlik peşinde geziyor...

Avatar
Su altı sporlar 2022-05-16 19:19:58

Mustafa bey, sizin gündeme getirmenizle birlikte bazı girişimler oldu muhtemelen. bu ilde sizden başka üniversiteyi dert eden çok az kimse var. Bari siz takip edin lütfen.