Gelenek bozulmadı, salon doldu taştı

İstanbul merkezli ÇESİAD Sancaktepe Belediyesi'nin ev sahipliğinde kahvaltı programı düzenledi.

29 Kasım 2021 Pazartesi 00:14
Gelenek bozulmadı, salon doldu taştı

İstanbul merkezli Çorumlu Eğitimci, Sanayici ve İşadamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) (2021-2022 Eğitim-Öğretim Dönemi’nin ilk kahvaltısını Sancaktepe Belediyesi Sancak Palas'da hafta sonu kahvaltı programı düzenledi.

Programa ev sahibi Sancaktepe Belediye Başkanı hemşehrimiz Şeyma Döğücü'nün yanı sıra, AK Parti İstanbul eski Milletvekili hemşehrimiz Feyzullah Kıyıklık, Çorumlu iş adamları, bürokratlar, STK temsilcileri, bursiyerler, burs verenler ve çok sayıda Çorumlu katıldı. Salon tamamen dolarken, yaklaşık 600 kişi programa iştirak etti.

Kahvaltıda yeni yönetim kurulu üyelerini tek tek sahneye çağırıp tanıtan ÇESİAD Başkanı Mehmet Yıldırım şöyle dedi: “Öncelikle bugün bu salonda bizleri misafir eden Belediye Başkanımız Sayın Şeyma Döğücü’ye çok teşekkür ediyorum. Pandemiden dolayı bir müddet ara verdiğimiz buluşmalarımıza bugün itibariyle tekrar başladık ve hemşehrilerimizle hasret giderdik. Bu güzel atmosferi görünce tüm yorgunluğumuz geçiyor ve öğrencilerimizle beraber gençleşiyoruz. Bugün  yeni dönemin ilk kahvaltısını yapıyoruz ve artık her ay mutlaka ara vermeden bu kahvaltılarımızı gerçekleştireceğiz. 16 yıldır yaptığımız gibi bu sene de onlarca üniversite öğrencisine maddi ve manevi destek oluyoruz ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz. Tekrar tüm misafirlerimize bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederiz.

Yapılan diğer konuşmaların ardından bursiyer öğrencilere burs dağıtımı yapıldı ve aile fotoğrafı çekildi.

Son Güncelleme: 29.11.2021 22:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
adsiz 2021-11-30 11:25:04

Yayınlanan resimlere bakıyorum.Sosyal mesafede maskeler yok...Sağlık bakanlığının duyuruları buraya ulaşmamış.Burası alaska mı.Televizyon radyoo yok.Ve 600 kişi.Kurallar kime uygulandığı açısından düşündürücü.Sağlık bakanligi yetkilileri nefeslerini hiç yormasın.

Avatar
Salihh 2021-11-30 20:36:07

biri sivas a çalışıyordu diğeri çoruma çalışıyor. yahu arkadaş sancaktepe sokakları pislikten geçilmiyor, belediye borç batağında :@