3 derneğe 200 bin lira

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum'da 3 derneğe 200 bin lira proje katkısı sağlandığını duyurdu.

10 Ağustos 2020 Pazartesi 18:19
3 derneğe 200 bin lira

İçişleri Bakanlığı bütçesinden derneklere yardım yapılması hakkında yönerge kapsamında Çorum’dan başvuru yapan üç derneğin projesi kabul edilerek toplam 200 bin lira proje katkısı sağlandı.

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, projesi geçen dernekler ve proje amaçları hakkında şu bilgileri verdi;

Çorum Çölyak Derneği: Glütensiz Mutfak Uygulamarı projesi kapsamında 12 kişilik gruplardan oluşan 36 kursiyere “Glütensiz Yiyecek Yapım Kursu’ verilecek. Çölyak hastaları ve ailelerinin verilen kurslar sayesinde ekmek, simit, kurabiye gibi ana ürünlerin evlerinde kendi başlarına yaparak ihtiyaçlarını karşılamaları sağlanacak.

Gençlik Mimar Sinan Spor Kulübü Derneği: Bir Şansım Olsun Projesi kapsamında toplumun farklı kesimlerinden, ekonomik farklılıkları olan gençlerin kaynaşmalarının ve sosyal hayata uyumun sağlanması ve bağımlılığın önlenmesinin ve bağımlılıklardan kurtulmanın sağlanması amaçlanıyor.

Dodurga Eğitim Kültür Turizm ve Tanıtma Derneği: Dodurga, Kars, Ardahan, Batum, Nahcivan Türk Eli İslam Coğrafyası Projesi kapsamında farkındalık oluşturma, tarih ve kültürümüzü tanıma, soy köklerimizi ve akrabalarımızı ziyaret etme, tarihi vakalar ve geçtiği şehir mekanları yerinde ziyaret etme ve Dodurga'nın kökleri literatür taraması yapılması hedefleniyor.”

Son Güncelleme: 11.08.2020 14:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Beşincimahmut 2020-08-11 00:34:13

Teşekkür ederiz sayın vekilimize....

Avatar
Kemnan 2020-08-11 03:45:14

nne haberi duydum HAYAT KAĞIT ÜRETİME BAŞLAYACAKMIŞ, bir şirket kağıt fb bakım öe hazırlık yapıyormuş ne güzel. kaç kuxi çalışacak en güzel haber bu

Avatar
Çorumlu 2020-08-11 16:07:49

Çok büyük icraatlar yapar Çorum vekilleri vesselam.

banner165