Bakanlık’ta Halk Et görüşmesi

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ve ilgili bürokratlarla Çorum Belediyesi Halk Et görüşüldü.

09 Aralık 2021 Perşembe 20:49
Bakanlık’ta Halk Et görüşmesi

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mehmet Hadi Tunç ve ilgili bürokratları ziyaret etti.

Ziyarete Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü , Halk Et Müdürü Ali Sait ve Halk Et Üretim Sorumlusu Ramazan Kılıç hazır bulundu.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Kavuncu, Belediye’nin yüz akı projeleri, 130 bin m² üzerine kurulu modern hayvan pazarı, 6 bin metrekare kapalı alanda günlük 250 büyükbaş, 500 küçükbaş kesim kapasiteli modern mezbahane, modern ekipman ve imkanlarla hizmetlerine devam eden Çorum Belediyesi Halk Et Kombinesi ve marka şehir Çorum'da yürütülen projeler ile devam eden çalışmalar üzerine değerlendirme ve istişarelerde bulunduklarını, taleplerini aktardıklarını bildirdi.

Kavuncu, destekleri ve misafirperverliği için bakanlık yetkililerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cesur 2021-12-10 08:23:36

Bu ziyaret den bir şey anlamadın Sn Bakan kabul etmemiş bu Heyet-i Yardımcısı kabul sonra Çorum a ne yapacaklarmış Sn Vekilim açıklasa iyi olur du

Avatar
Pahalı 2021-12-10 11:18:32

VAllahi başkanım ilk çıktığında yeri uzak dedik yinede arada bir yolumuz düşerdi ama şimdilerde fiyatlarıda yükseltmişsiniz gibi geldi bana.Zaten garibanın etle ne işi olur.

Avatar
vatandaş 2021-12-10 11:31:15

halk et kavurma yazın 79 tl idi. 2-3 ay önce 120 tl ne oldu o kadar zam geldi mi ete şimdi bakmıyorum 200 olmuştur belki