Başkanlara Tımarlı müjdesi

Çorum ve ilçe ziraat odası başkanları AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı ziyaret etti. Milletvekili Kaya, ziyarette Tımarlı Sulama Projesi için 60 milyon ödenek ayrıldığı müjdesini paylaştı.

15 Ocak 2020 Çarşamba 14:57
Başkanlara Tımarlı müjdesi

Ziraat odası başkanları AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya’yı ziyaret etti.

Çorum ve ilçelerin Ziraat Odası Başkanları TBMM’de Milletvekili Kaya ile görüştü. Milletvekili Kaya, Bayat, Uğurludağ ve İskilip ilçelerini ilgilendiren Tımarlı Sulama Projesi için 2020 yılı bütçesinde 60 milyon lira ödenek ayrıldığı müjdesini verdi. Kaya, “Hızlı bir şekilde projeyi tamamlayacağız ve Çorum çiftçisinin yüzü gülecek. Çorum’a hayırlı olsun.” Dedi.

Ziraat odası başkanları bir diğer ziyaretlerini AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavuncu'ya yaptı.
Ziyarette Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Sungurlu Ziraat Odası Başkanı Ramazan Kelepircioğlu, İskilip Ziraat Odası Başkanı Mücahid Şahin, Bayat Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yıldırım, Ortaköy Ziraat Odası Başkanı Ramazan Topsu, Uğurludağ Ziraat Odası Başkanı Davut Saygın, Mecitözü Ziraat Odası Başkanı Satılmış Köse ve Boğazkale Ziraat Odası Başkanı Ahmet Meteoğlu hazır bulundu.

Son Güncelleme: 15.01.2020 19:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.