Başkente kuruyemişçi açıyor

Çorumlu Murat Eşgi, Ankara’da kuruyemişçi dükkanı acıyor.

30 Ocak 2020 Perşembe 13:08
Başkente kuruyemişçi açıyor

Çorumlu Murat Eşgi, Ankara’da kuruyemişçi dükkanı açıyor.

Kuruyemişçi dükkanı Altındağ ilçesi Karapürçek Mahallesi Ziraat Bankası yanında 2 Şubat 2020 Pazar günü açılacak.

Herkesi açılışa davet eden Murat Eşgi, Sungurlu’da 10 yıl kuruyemiş sektöründe hizmet verdiğini tecrübesiyle Ankara’ya böyle bir işletmeyi açmaya karar verdiğini belirterek, şöyle dedi; “2007 yılında belli ticaret sektöründe çalışmaya başlamış olmakla birlikte; 10 yıllık kuruyemişçi tecrübemizle işin içinden yetişip gelmişliğimizin verdiği özgüvenle hizmetlerimize Sungurlum Leblebi ve Kuruyemiş olarak Ankara’da sizlere sunmaktan gurur duymaktayız. İyi hizmet tecrübe işidir ve biz sektördeki tecrübemizle sizlerin daima güler yüzlü hizmet ve taze ürünler alabilmenizi ilke edindik. Bu ilkelerimiz doğrultusunda sizleri de ürünlerimizi ve lezzetimizi test etmek için bekleriz. Yıllarımızı verdiğimiz iş deneyimiyle ve devamlı yenilenen ürünlerimizle sizlere daha iyi bir hizmet verebilmek için her ürün ham madde kontrol aşamasından geçmekte en uygun saklama koşullarında saklanarak depolanmakta ve en taze şekliyle sizlere ulaştırılmak için günlük kavurma işlemlerimiz yapılmaktadır.”

Son Güncelleme: 30.01.2020 13:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
amasyalı 2020-01-30 16:22:33

çorumda çok fazla kuruyemişçi var. Çorumlu girişimciler Amasyaya da dükkan açsınlar. amasya da yok . iyi iş yaparlar benden söylemesi.

Avatar
Haluk 2020-01-30 22:23:37

Müessesenin ismi yeter, Ankara'da olup da bu dükkana gitmezsek eşeklik ederiz. Hayırlı olsun, bol kazançlarınız olsun.