Bayat’ta 5.2 milyonluk enerji yatırımı başladı

Çorum’un Bayat İlçe Belediye Başkanlığı'nın yapacağı 5.5 milyonluk enerji yatırımına başladı.

30 Kasım 2020 Pazartesi 16:57
Bayat’ta 5.2 milyonluk enerji yatırımı başladı

Çorum’un Bayat İlçe Belediye Başkanlığı enerji yatırımına başladı.

5 milyon 200 bin lira bedel ile ihalesi yapılan Güneş Enerji Sistemi (GES) Projesi yapım çalışmalarına start verildi. Enerji yatırımı Bayat Belediyesi’ne aylık 200 bin lira gibi önemli bir ekonomik katkı sağlayacak.

Bayat Belediye Başkanı Ekrem Ünlü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada “Bu proje sayesinde artık kendi elektriğimizi kendimiz üreteceğiz.  İlçemize büyük bir katkı sağlayacak olan projeler yapmaya devam ediyoruz. ‘Bayat’ta Hayat Var’ solğanıyla başlamış olduğumuz hizmetlerimize, ‘Bayat’ta Hizmet Var’ düsturuyla devam ediyoruz. İlçemize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 30.11.2020 17:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İskilipden 2020-11-30 19:22:25

Başkan ÇALIŞIYOR

Başkanı gördünmü hayat saçıyor. İlçeye iş getirmeye yönelik çalışmaları yapıyor.
Tüm ktçük ilçeler aynı yönde çalışıyor

İnşAllah umdugu gibi olur.

Avatar
Has Çorumlu 2020-12-01 17:39:04

Herşeyden önce Bayat'a doğalgaz lazım doğalgaz. Hem de Verilmiş sözler var. Başkan saçma sapan işlerle uğraşıyor.Evinin Dibine ilçeye giriş yolunun altındaki duvarın dibine güya millet bahçesi yapıyor. Kim gelecekse oraya. Yazık.