Belediye spiker alıyor

Çorum Belediyesi radyo ve tv spikeri arıyor

15 Mayıs 2020 Cuma 17:19
Belediye spiker alıyor

Çorum Belediyesi, radyo ve tv spikeri alacak.

Çorum Belediyesi’nin kariyer ve iş merkezi sayfası http://cokis.corum.bel.tr adresinde yayımlanan ilana göre, Çorum Belediyesi, kurumun internet adresi ve sosyal medya hesaplarında yayımlanmak amacıyla hazırlanan haber bülteni vb. metinleri seslendirmek için radyo ve tv spikeri alacak. Tecrübeli 25-40 yaş arası 1 kişinin alınacağı iş için başvurular bugün itibariyle sona erdi.

Belediye ayrıca 225-45 yaş arası tecrübeli 2 montajcıyı da işe alacak. İşe alınanlar, tanıtım amaçlı hazırlanan filmlerin montaj ve kurgu işlemlerini gerçekleştirmek, kurum internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında halka duyuru gerektiren bilgilerin görsellerinin grafik ve tasarımlarını paylaşıma hazır hale getirecek. Basın birimi tarafından hazırlanan haberlerin görüntüleriyle birlikte kurumun internet sitesine güncel olarak eklenmesini sağlayarak, takibini yapacak. Ayrıca ihtiyaç duyulduğu takdirde kameramanlık, vb . görevleri yerine getirecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 2020-05-15 19:10:52

Kültür müdürü var spiker. Ondan iyisini mi bulacaklar. Çorumda daha profesyonel seslendirmen yoktur. Montajcı da var. O da bence çorumda bu işi en iyi yapacaklardan biridir. Aa, yoksa bu da eski çağrıcı genci mi alacak seslendirmen ?

Misafir Avatar
İş aş 2020-05-15 22:06:29 @Hasan

İşe alınacaklar adrese teslim mi?

Beğenmedim! (0)