Ceylan aradı, Genel Müdür 22 milyon sözü verdi

Milletvekili Ceylan, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan'ı arayarak esnaf ve sanatkarlara 22 milyon lira kredi finansmanı sözü aldı.

28 Eylül 2022 Çarşamba 13:20
Ceylan aradı, Genel Müdür 22 milyon sözü verdi

AK Parti  Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Halk Bankası Genel Müdürü Osman Arslan’ı telefonla arayarak esnaf ve sanatkarlara kullanılmak üzere kredi finansmanı desteği istedi.

Yapılan açıklamaya göre; Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üyeye ulaşması nedeniyle düzenlenen törene katılan Ceylan, kooperatif başkanı Erdoğan Çerikci’nin talebi doğrultusunda finansman desteği sağlamak için Halk Bankası Genel Müdürü hemşehrimiz Osman Arslan’ı telefonla aradı.

Osman Arslan’a Çorum için yaptıklarına teşekkür eden Ceylan, Hitit esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üyeye ulaştığını hatırlatırken, esnaf için Halk Bankası’nın çok önemli olduğunu söyledi.

Ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu günleri esnafın Halk Bankası gibi bankalar ve kefalet kooperatiflerinin verdiği destekler sayesinde atlattığının altını çizen Ceylan, kooperatifin finansman desteği talebini iletti. Ceylan, Genel Müdür Osman Arslan’ın talep edilen 22 milyon lira finansman konusunda gereken desteği vereceğinin söylediğini aktardı.

Ceylan’ın bu sözleri oda başkanları ve kooperatif yönetimi tarafından alkışlandı.

1000’İNCİ ÜYE TÖRENİ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, kendileri için esnafın taleplerinin her zaman birinci öncelik olduğunun altını çizdi.

Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üye ödül törenine katılan Milletvekili Ceylan, kooperatif yönetimi ve oda başkanları ile istişarede bulundu.

Törene Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Halk Bankası Bölge Müdürü Alparslan Cengiz Şeker, Ticaret Müdürü Fikret Yıldırım, Halk Bankası Sanayi Şubesi Müdürü Fatih Kızıltepe, Hitit esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Erdoğan Çerikci, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Kılıç, Kalaycılar ve Hırdavatçılar Odası Başkanı Sedat Ek, Marangozlar Odası Başkanı Ömer Latif Akdağ, Aşçı ve Lokantacılar Odası Başkanı İsmet Çıtak, Kahveciler ve İnternetçiler Odası Başkanı Ahmet Şen, Dikici ve Kunduracılar Odası Başkanı Cumhur Palabıyık, Mecitözü Esnaf Odası Başkanı Muhammed Öz, Sobacı ve Tenekeciler Odası Başkanı Hasan İlhan, S.S Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mustafa Fındıkcı, işadamı İrfan Yaşar, kooperatif yönetim kurulu üyeleri de katıldı.

ESNAF TEMSİLCİLERİ TEŞEKKÜR ETTİ

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın her zaman kendileri ile birlikte olduğunu söyleyen Erdoğan Çerikci, “Ne zaman ihtiyacımız olsa, sayın milletvekilimiz hep yanımızda oldu. Kendisine tüm esnaf ve sanatkarlarımız adına teşekkür ediyorum” dedi.
Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, kooperatif başkan ve yönetimini başarılı çalışmalarından dolayı kutladı.
Esnaf kökenli biri olarak esnafın çağırdığı her yere, her zaman geleceğinin altını çizen Ceylan, her zaman esnafla içiçe, esnafla beraber olduğunu hatırlattı.

Hitit Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin 1000. Üye sayısına ulaşmasının kendilerini sevindirdiğini anlatan Milletvekili Ceylan, esnaftan gelen sorunları birinci öncelik olarak gördüklerini dile getirdi.

Ceylan, AK Parti iktidarının her zaman esnafa her türlü kolaylığı sağlayan bin anlayışa sahip olduğunu kaydetti.

Ceylan, “Esnaf ve sanatkârların ekonomik ve toplumsal hayat açısından taşıdığı önemin bilincinde olarak bütün imkânlarla kendilerinin yanında olmayı her zaman öncelikleri arasında gördük” dedi.

Son Güncelleme: 28.09.2022 13:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2022-09-28 18:10:35

gevşek gevşek hareketler.

Avatar
Heyhaat 2022-09-28 14:14:33

Sanki yaraya derman olacakmış gibi milletin emekçinin kanını iliğini bitirmek için bu krediler. Milletin vekilleri de oldukça keyifliler bakıyorum da bu millete vekillik etmekten daha güzel ne var bu ülkede?

Avatar
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar 2022-09-28 21:22:46

Seçimler yaklaşıyor. Biz Çorum ve Çorumluların artık uyanması gerekiyor. Çorum da 4 tane MİLLETVEKİLİ var mı ancak Çorum'a hiç faydaları yok. BÖLGESİNDE İHRACAT şampiyonu, ancak YATIRIMLAR da sonuncu sıradadır. BU HÜKÜMET DÖNEMİNDE ÇORUM'A YAĞMURLU HAVADA SU BİLE VERMEDİLER. ÇORUM'U SADECE SEÇİMDEN SEÇİME HATIRLIYORLAR. ÇORUM İNSANINI SENELERDİR UYUTUYORLAR. ARTIK UYANMANIN VAKTİ GELDİ DE GEÇİYOR. BU SEÇİM ÇORUM'UMUZUN KURTULUŞ SEÇİMİ OLABİLİR,YA DA ÇORUM'UMUZ YİNE KAYBEDECEK. GÖRÜNEN KÖY KILAVUZ İSTEMEZ. ÇORUM'UN REÇETESİ BELLİDİR. ÇORUMA 4 TANE BAĞIMSIZ MİLLETVEKİLLERİ VE ÇORUM BAĞIMSIZ BELEDİYE BAŞKANI SEÇİLİRSE ÇORUMA YATIRIMLAR GELİR. ÇORUM BİRİLERİNİN ÇANTA DA KEKLİK OLARAK GÖRMESİNE DUR DEMELİYİZ, İZİN VERMEMELİYİZ. SENELERDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. SENELERDİR ÇORUM DA UYUMAYA DEVAM EDİYOR. ANLAYANA.....

Avatar
AdAM 2022-09-28 19:25:18

Ahbap cavus iliskisi bitmedigi surece siritanlari cok gorur bu millet

Avatar
Komedi 2022-09-28 19:40:21

Bunlarin hareketlerini "Güldür Güldür" de skeç yapsan herkes gülmekten kirilir. ASC'deki polara bak :)

Avatar
Şuayip 2022-09-28 21:47:07

ASC artık esnafa mülakatla verir!

Avatar
Yapmayın 2022-09-28 21:53:25

Kırıcı olmayın lütfen vatandaş daha ne yapsın bunlar kolaysa siz geçin onların yerine sizi görek bide...kişi layığıyla yönetilir unutmayın...

Avatar
Batandaş 2022-09-29 08:19:16

Sanki babalarının parasını veriyorlar birde faiz alırlar ne güzel sonra faize karşıyız siz milletin refaha kavuşmasına karşısınız dolar olmuş 18.50 siz daha gülün avrupa sizi çok kıskanıyordur bunlar nasıl bu kadar rahatlar diye

banner165