Çorum heyeti ile hatıra pozu

Sungurlu ve Alaca TSO Başkanları TOBB'un Amasya'da düzenlediği Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu'na katıldı.

01 Ekim 2019 Salı 09:58
Çorum heyeti ile hatıra pozu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Amasya’da düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler Forumu düzenlendi.

TOBB öncülüğünde Amasya Ticaret ve Sanayi Odasının ev sahipliğinde, ‘Geleceğin Gücü Girişimciler (G3) Forumu’ Amasya Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Foruma TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu’nun yanı sıra Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat, Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Kürbüz, Ticaret Borsası Disiplin Kurulu Başkanı Kadir Kolcu, Alaca TSO Başkanı Günser Şirin ile Amasya Valisi Osman Varol, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Amasya TSO Başkanı Murat Kırlangıç, işadamları, girişimciler ve üniversite öğrencileri katıldı.

Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, etkinlikte TOBB Başkanı Rifat Hisarcıkloğlu ile baş başa görüşme fırsatı da buldu.

Son Güncelleme: 01.10.2019 10:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.