Çorum’a enerji ödülü

Mecitözü Biyokütle Santrali projesi ödül aldı.

29 Mayıs 2019 Çarşamba 12:21
Çorum’a enerji ödülü

ICCI 2019’un ilk günü olan 28 Mayıs akşamı, 8'inci ICCI Enerji Ödülleri törenine ev sahipliği yaptı. Gerçekleştirilen törende toplam 22 firma ve kuruluş ödüllerini aldı.
25'inci yılında 'enerjide değişim ve dönüşüm' temasıyla gerçekleştirilen ICCI 2019’un ilk günü olan 28 Mayıs akşamı, 8'inci ICCI Enerji Ödülleri törenine de ev sahipliği yaptı. Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'yi de etkisi altına alan teknoloji ve dijitalleşme odaklı değişim ve dönüşüme en iyi ayak uyduran sektör firmaları, farklı projeleriyle ödüle layık görüldü. İftar şeklindeki gala yemeğiyle birlikte gerçekleştirilen törende toplam 22 firma ve kuruluş ödüllerini aldı. Törene kamu, özel sektör, akademi ve sektör iş örgütlerinden üst düzey profesyoneller katıldı.
Yenilenebilir enerji santralleri kategorisinde Biyokütle ve atıkta Çorum Mecitözü Biyokütle Santrali projesiyle Oltan Köleoğlu Enerji adına Biyokütle Yatırım Koordinatörü Anıl Badem, Ana ekipmanda Çorum Mecitözü Biyokütle Santrali projesiyle Mimsan Endüstri Kazanları A.Ş. adına Yönetim Kurulu Başkanı Enver İlhan Oscar aldı.

Son Güncelleme: 29.05.2019 12:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.