Dünya devi Manisa’yı seçti

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Volkswagen’in yatırım için Manisa’yı seçtiğini açıkladı.

22 Ağustos 2019 Perşembe 23:29
Dünya devi Manisa’yı seçti

Kuru üzüm rekolte açıklaması için Manisa’da bulunan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, dünyanın en büyük otomobil firmaları arasında yer alan Volkswagen’in yatırım için Manisa’yı seçtiğini açıkladı.

Pakdemirli, Manisa’da kuru üzüm rekolte ve fiyatını açıklarken bir yandan imar sorunuyla ilgili gereken desteği vereceklerini diğer yandan da aylardır nereye yapılacağı resmi olarak açıklanmayan ve Alman kaynaklarında Manisa’nın isminin ön plana çıktığı Volkswagen firmasının yatırımı için Sanayi ve Teknoloji Bakanlığının Manisa’da çalışmalara başladığını ifade etti.

Son Güncelleme: 22.08.2019 23:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tebrikler 2019-08-23 09:07:11

aferin size. buradan tüm Manisalıları tebrik eder, emeği geçenlere teşekkür ederiz. Çorum'un bir hayali daha hüsranla son buldu. Bunun için de emeği geçmeyenlere teşekkür etmek lazım galiba...

Avatar
ahmet 2019-08-23 10:10:04

Volkswagenin Çoruma gelmesi çok emek harcayan gecesini gündüzüne katan adeta Ankaraya çıkartma yapan milletvekillerimize sonsuz teşekkürler.Anlayan anladı.

Avatar
salih 2019-08-23 10:37:38

İki gün önce akşam Tv8 i açtım.Bir de ne göreyim.Kulüp başkanıyla valisiyle belediye başkanıyla milletvekilleriyle iş adamlarıyla sivil toplum örgüt başkanlarıyla halkıyla v.s..Erzurumsporu süper lige çıkartmak için yardım kampanyası yapmışlar.Ama bir görseniz hepsi Şehrin takımı için adeta çırpınıyorlar.Bir dayanışma içindeler anlatamam.O kadar imrendim ki anlatamam.Amaçlarına da ulaştılar.Çorum içinse çok ama çok üzüldüm.Ya bizde ne var kaprislik,laf sokmalar,duyarsızlık ilgisizlik sanki başka ilin takımı gibi umrundasızlık.Peki kazanan kim olacak.Tabiki de ERZURUM.her konuda.Bu şehrin böyle dayanışması olduktan sonra herşeyin üstesinden gelirller.Göreceksiniz bu sene de SÜPER LİGE çıkarlar.Erzurumsporu Türkiye ye çok güzel tanıtırlar.Bundan iyi tanıtım mı olur.Peki ya Çorum.Bu zihniyetler değişmediği müddetçe dayanışma olmadığı müddetçe her zaman kaybetmeye mahkum.Tıpkı volkswagen gibi.Saygılar.

Avatar
Bay bilen.! 2019-08-23 11:13:32

Demekki! bu işler Kargı’ya Doktor ataması haberi vermekle olmuyormuş. Çalışmak ve gayret etmek ve milletin verdiği emanete sahip çıkmak ve çalışmak çalışmak vede çalışmak gerekiyormuş:(

Avatar
Çorumlu sağlıkçı 2019-08-23 11:35:30

Torpilin adam kayırmanın olduğu yere yatırım olmaz... Çorum bu işlerin alenen yapıldığı, kasaba kültürünün hakim olduğu bir il..

Avatar
İşini bilir. 2019-08-23 14:37:30

Baharatçı horindig bu işi Çorum'a getirir.Matbaa işlerini...Belki,olabilir,muhtemelen...

Avatar
Çorum 2019-08-23 11:32:22

Yıllar önce yozgata gittim yozgat halkı ALLAH razı olsun malüm vekil için çorumdan seçiliyor ama polis okulunu yozgata yaptırdı diye, bizi yönetenler çorum için hiç birşey yapmadı. Çorum hep geriye gitti bir takımımız var oda yine düşecek bizler hakediyoruz. Yozgat 4 vekil bu seçimde 2 AKP 1 MHP 1 CHP fark ortada

Avatar
İskilipden 2019-08-23 10:33:14

Yatırım gelmesi için YOL GEREK ÇORUM KIRIKKALE GİBİ KAVYAK OLMALI KORUMU ÇOK GÜZEL.
KUZEY GÜNEY DOĞU BATI AÇ YOLLLARI BİZ İSKİLİP TOSYA YOLU DEYİNCE bazı yorumcular genemi diyor ame D100 yolunu Çorumdan gececek şekile bu güzergah açılmalı Çorum Çankırı açılacek İskilip Çankırı yolu inşalllan faal olecek birez artar. Vel hasıl önçe kendimizi hazırlamalıyız

Misafir Avatar
kasım 2019-08-23 13:54:03 @İskilipden

yaw kaç yıldır osmancık yolunu yapamadılar. daha zahmetsiz. çankırı ne ki? osmancık yolu demek istanbul yolu demek.

Beğenmedim! (0)