Eğitimi başarıyla tamamladılar

Yerelde Kapasite Geliştirme Eğitimlerini başarıyla tamamlayan katılımcılara ser

11 Nisan 2019 Perşembe 12:39
Eğitimi başarıyla tamamladılar

AB Temas Noktalarına Yerelde Kapasite Geliştirme Eğitimlerinin ikincisi yapıldı. Çorum Valiliği Avrupa Birliği'ne Uyum, Danışma ve Yönlendirme Kurulu Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda, İl merkezinde bulunan Kamu Kurumları ve STK bünyesinde görevlendirilen AB Temas Noktalarına yönelik Çorum Valiliği AB ve Dış ilişkiler Bürosu ve Çorum Yatırım Destek Ofisi Koordinasyonunda Yerelde Proje Kapasite geliştirme eğitimleri 09-10 Nisan 2019 tarihleri arasında TSO Eğitim Salonu’nda düzenlendi.

Kurumlar ve STK’lar tarafından görevlendirilen personellere Çorum Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu Koordinatörü Dilek Bilgin ve OKA Çorum Yatırım Destek Ofisi Uzmanı Tuğba Purtul tarafından 2 gün süren eğitimler verildi. Eğitimler esnasında gerçekleştirilen ihtiyaç sorun analizi doğrultusunda periyodik olarak devam edecek eğitimler sonucunda Çorum’un ulusal ve uluslararası fon kaynaklarına başvurularının artırılması ve bu alanda yetişmiş insan kaynağı ile güç birliği sağlanarak il düzeyinde sağlanacak sinerji sayesinde ortak akıl ile hareket edilmesi hedefleniyor.

İki gün süren eğitimlerde Proje Nedir?, Proje Döngüsü Yönetimi Temel Yaklaşımı, Analiz Aşaması, Mevcut Durum Analizi ve Paydaş Analizi, Sorun Analizi, Hedef Analizi, Strateji Analiz, Mantıksal Çerçeve Matrisi, Faaliyetlerin Planlanması, Bütçe Hazırlıkları, Bir Projede Değerlendirme Kriterleri, OKA Destek Programları anlatıldı. Vali Yardımcısı Recep Yüksel tarafından eğitimini tamamlayan katılımcılara sertifikaları verildi.

Son Güncelleme: 11.04.2019 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.