Enerji Bakanı ile Çorum'u görüştüler

Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Oğuzhan Kaya ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Enerji Bakanı Fatih Dönmez'i ziyaret etti.

01 Aralık 2021 Çarşamba 18:58
Enerji Bakanı ile Çorum'u görüştüler

AK Parti Çorum Milletvekili MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum iş dünyasının enerjiye yönelik taleplerini Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e iletti.

Konuya ilişkin açıklama yapan Milletvekili Ceylan, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal’ın başta iş dünyasının bir takım talep ve istekleri ile ilgili kişi ve kurumlarla görüşerek çözmeye gayret ettiklerini vurguladı.

Çorum merkez ve ilçelerde bulunan Organize Sanayi Bölgelerinde faaliyet gösteren fabrikaların enerji ile ilgili taleplerinin olduğunu belirten Ceylan, Bakan Dönmez’in de taleplerine olumlu yaklaştığını kaydetti.

Son Güncelleme: 01.12.2021 19:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çorum'lu 2021-12-01 19:32:20

BOL BOL FOTOĞRAF ÇEKTİRİN. FOTOĞRAF ÇEKTİRMEKLE YATIRIM GELMİYOR. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARA YALAN SÖYLÜYORLAR. 20 SENEDİR ÇORUM VE ÇORUMLULARI UYUTUYORLAR. UYUMAYA DEVAM ÇORUM. ANLAYANA.....

Avatar
Bayindir 2021-12-02 09:58:41

Corum un ozellikle yaz ve guz aylarında Karadeniz kaynakli saat 18-23 arasi deli poyrazi vardir. Bunu cogunluk bilir.. Umarim elektrik Guc ureten, dev ruzgar gulleri gundeme gelmistir..

Avatar
HAS ÇORUMLU 2021-12-02 10:09:35

Bayat ilçesine doğalgaz sözü vermişlerdi belediye başkanı,m.vekilleri,ilçe ve il başkanları. Hatta Numan Kurtulmuş.Hani ne oldu.Verdiğiniz söz nerede. Niye sözünüzün gereğini yerine getirmiyorsunuz.Bu halk bu yapılmayanların hesabını söz veripte sözünü yerine getirmeyenlerden soracaktır.Bilesiniz.

Avatar
kenan 2021-12-01 19:50:42

rüzgâr enerji üretiminde değerlendirilmelidir.