Enerji üretimi 5 Aralık’ta başlıyor

Dodurga'da GES projesi yüzde 90 oranında tamamlanma aşamasına geldi.

29 Kasım 2018 Perşembe 13:54
Enerji üretimi 5 Aralık’ta başlıyor

Dodurga’da Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın başlattığı GES projesi yüzde 90 oranında tamamlanma aşamasına geldi.

Belediye Başkanı Mustafa Aydın, belediyenin sorumluluğunda bulunan hizmetlerin yanı sıra, genel idareden ilçeye yatırım kazandırılması konusunda yoğun çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

İlçede elektrik üretimi konusunda geliştirilen projenin hayata geçirildiğini hatırlatan Aydın, yoğun girişimleriyle inşaatına başlanan Güneş Enerji Sistemi Projesi’nin inşaatının milletvekillerinin de desteğiyle yüzde 90 seviyesine geldiğini bildirdi.

Güneş Enerji Sistemi’nin kurulduğu alanda incelemede bulunan Başkan Aydın, milletvekillerinin desteğiyle Güneş Enerji Sistemi inşaatının yüzde 90 tamamlandığını ve 5 Aralık itibariyle de enerji üretmeye başlanacağını kaydetti.

Aydın, yaptığı açıklamada, “Biz 2014 te bu projeyi yapacağız diye söz vermedik ama yaptık. Klasik belediyecilik anlayışından sıyrıldık üreten ve halkın refahına yönelik hizmetlerin yapıldığı ve sosyal belediyeciliği ön plana çıkarttık. İnşallah bu önümüzdeki yıllarda Dodurga Belediyesini göze çarpan bir farkındalıkların ön plana çıkarttığı bir hale getireceğini göreceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 29.11.2018 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
BİRBİLEN 2018-11-29 14:55:44

keşke bu yatırımları tarım topraklarına değilde tarıma müsait olmayan yerlere yapılsa. ileride cok arıyacagız bu toprakları