Esnaf istedi, yol açıldı

Belediye Başkanı Zeki Gül, ÇESOB'u ziyaret etti, esnaf yollarını açan Gül'e teşekkür etti

29 Mart 2018 Perşembe 15:28
Esnaf istedi, yol açıldı

Çorum Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Yalçın Kılıç,  başta Ahi Evran Sanayi Şehri Projesi olmak üzere her konuda büyük destek ve katkılarını gördükleri Belediye Başkanı Zeki Gül’e tüm esnaf ve sanatkârlar adına teşekkür etti.

Yapılan açıklamay göre, Belediye Başkanı Zeki Gül’ün ÇESOB ziyareti sırasında Aşağı Sanayi esnafı hazır bulundu. ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç’a yolla ilgili bir sorunlarını aktardıklarını ifade eden esnaf temsilcileri, gün içerisinde Çorum Belediyesi ekiplerinin aşağı sanayiye gelerek yolu açmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu sırada söz alan ÇESOB Başkanı Yalçın Kılıç ise esnafın her türlü sorun ve sıkıntısında Belediye Başkanı Zeki Gül’ü yanlarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlattı.

YAKINDAN İLGİLENİYOR

Belediye Başkanı Zeki Gül’ün esnaf ve sanatkârlar adına kendisine iletilen her türlü konuda yakın ilgi ve alaka gösterdiğini belirten Yalçın Kılıç, “Çok sevdiğim, ağabeyim diyeceğim belediye başkanımız Sayın Zeki Gül’ü burada ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Başkanımız her zaman başımızın tacıdır. 10 yıllık başkanlık sürecimde esnaf odaları olarak bir işimiz düştüğünde bizi hiçbir zaman geri çevirmedi. Ben minnettarım, teşekkür ediyorum. Özellikle Arife günleri esnaf dualarında bizleri hiç yalnız bırakmadı. Ben kendilerine tekrar saygılarımı, şükranlarımı sunuyorum. Her zaman, her daim Başkanımız ve belediyemizin yanındayız. Yüce yaradan birliğimizi beraberliğimizi bozmasın” dedi.

 Ziyaret sırasında hazır bulunan aşağı sanayi esnafı da, araçların giremediği yolu açarak esnafın talebini kısa sürede yerine getiren Gül’e teşekkürlerini iletti.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Belediye Başkanı Zeki Gül ise şöyle dedi; "Başkanımızla birlikte esnafımızın bir ve beraber olduğu her yerde esnafımızla hemhal olduk. Birçok esnafımızı ilgilendiren bir projeye de gerekli imar düzenlemesini yaptık. 900 esnafımızı ilgilendiren bir mevzu olduğunu söylediği zaman gecemizi gündüzümüze katarak onunla ilgili yapacağımız çalışmayı hayata geçirdik. Meclisimizden de geçirdik. Burada başkanımızın da çabaları vardır. Esnafımıza hayırlı olsun diyoruz.

ÇESOB’TAN MEMNUNUZ

Kanunlar, yönetmelikler el verdiği ölçüde bizim yetkimiz vardır. Yetkimiz dâhilinde olan işlerde esnafımızın hep yanında oluruz. Çorum esnafına has olan arife dualarını inşallah ilelebet hep beraber devam ettiririz. Türkiye’nin başka bir yerinde böyle bir adet yok. Çok güzel bir adet ve gelenek. Ahiliğin devam ettiği illerden birisiyiz biz. Bu anlamda da arkadaşlarımızın çalışmalarından memnunuz."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.