Esnafa iki önemli hatırlatma

SGK borç yapılandırılma ödemeleri 7 Eylül'e ertelenirken, Çıraklık Eğitim Merkezi'ne kayıtlar başladı

04 Eylül 2018 Salı 17:17
Esnafa iki önemli hatırlatma

SGK borç ödemeleri ertelendi

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borç yapılandırmasından yararlananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihinin 7 Eylül'e kadar uzatıldığını bildirdi.

Gür, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yapılandırmada ilk taksit ödemelerinin 7 Eylül Cuma günü saat 23.59'a kadar ertelendiğini kaydetti.

SGK yapılandırma ilk taksit ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin geçtiğimiz Cuma son günü olması nedeniyle yaşanan yoğunluğun tahsilat sistemlerinde teknik arızalara neden olduğunu belirten Recep Gür, “Yaşanan arızanın vatandaşların mağduriyetine yol açmaması bakımından yapılandırmadan yararlananların ilk taksit ödemeleri ve peşin ödemeleri ile cari dönem ödemelerinin son ödeme tarihi 7 Eylül 2018 Cuma günü 23.59'a kadar ertelenmiştir" ifadelerine yer verdi.

ÇIRAKLIK EĞİTİM’DE KAYITLAR BAŞLADI

Çorum Merkez Şehit Öğretmen Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi’nde 2018-2019 eğitim-öğretim yılı kayıtları başladı. Sanayinin ihtiyacı olan ve çıraklık yoluyla meslek edinmek isteyen öğrenciler kayıtlarını yaptırabilecekler.

Konuya ilişkin Şehit Öğretmen Fatih Tekin Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yeni dönem çırak, kalfa ve ustalık kayıtlarının başladığı bildirilirken, eğitim almak isteyenlerin 17 Eylül Pazartesi günü mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırabilecekleri dile getirildi.

Son Güncelleme: 04.09.2018 19:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.