Fas Kahvesi'nde bir araya geldiler

Fas Kahvesi'nin açılışında yerel siyasetçiler, işadamları ve meslek odası başkanları bir araya geldi.

23 Aralık 2017 Cumartesi 15:44
Fas Kahvesi'nde bir araya geldiler

Dr. İlham Gürel Caddesi’nde bugün açılışı gerçekleştirilen Fas Kahvesi Çorum siyasi ve işadamları ile esnafı bir araya getirdi.

Şükrü ve Bekir Şahin kardeşlerin sahibi olduğu Fas Kahvesi bugün yoğun katılımla açıldı. Açılışa Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Çorum TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, Çorum Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, ve çok sayıda davetli katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ konuşurken, Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu TV19’un mikrofonunu Karadağ’a tuttu. Esprili bir ortamda gerçekleşen açılış sonrası davetlilere ikramda bulunuldu.  

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.