G3 Forumu’na katıldılar

Girişimcilik Zirvesi G3 Forum'una Çorum'dan TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu katıldı.

01 Ekim 2019 Salı 13:47
G3 Forumu’na katıldılar

Girişimcilik Zirvesi G3 Forum’un 11’incisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde Amasya’da gerçekleştirildi.

Amasya Ticaret ve Sanayi Odası’nın ev sahipliğinde düzenlenen foruma TOBB Çorum Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Zeynep Yarımca, İcra Kurulu Üyesi Gülden Arzoğlu, Çorum TSO Meclis Üyesi ve KGK Üyesi Nilüfer Akın ve TSO Genel Sekreter Yardımcısı Şule Akkese katıldı.

Girişimciler için cesaret vurgusu  yapan  TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yaptığı konuşmada,  “Yaptığınız işi marka haline getirmelisiniz. Girişimciliğin olmazsa olması cesur olmak. Cesur olmayan girişimci olamaz. Risk almalısınız. Kazanırsın da batarsın da. Risk alamayan girişimci olamaz. Girişimci olamayan da zengin olamaz. Hata yaptıkça ders alıyorsunuz aslında. Bunun okulu yok, kendin yaşaman lazım." Dedi.

Protokol ve iş insanlarının davetli olduğu programda Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkan Danışmanı Berrak Kutsoy moderatörlüğünde, TOBB Genç Girişimciler Kurulu Başkanı  Ali Sabancı, G3 Forum Başkanı ve Koton markası Yönetim Kurulu Eşbakanı Gülden Yılmaz, Reeder Markası Kurucusu Sezen Sungur Saral,   Turkven Kurucu Direktörü  Göktekin Dinçerler ve DCP (Diffusion Capital Partners) Yönetici Ortağı Haluk Zontul’un   konuşmacı olarak katıldığı panel gerçekleştirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.