Genel Müdür’den İstanbul açıklaması

Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, İstanbul'da ikinci rafineri kurarak altın ihracatını bu kente taşımayı düşündüklerini tekrarladı.

10 Haziran 2021 Perşembe 00:19
Genel Müdür’den İstanbul açıklaması

Ahlatcı Holding Genel Müdürü Kasım Kahraman, şirketin aşı, enerji, üretim ve ihracat alanlarında faaliyet ve gelecek dönem hedefleri hakkında açıklamalarda bulundu.

2021 yılı ihracat hedeflerini 2 milyar dolar olarak açıklayan Kahraman, altın ihracatını da İstanbul’a taşımayı düşündüklerini tekrarladı. Metropol kente ikinci rafineriyi kurma planlarının olduğunu vurgulayan Kahraman, Çorum’da üretime devam eden rafineri hakkında da bilgi paylaştı.

Yerli koronavirüs aşısı üretimi hakkında holdingin çalışmalarının devam ettiğini belirten Kahraman, aşının insan deneyleri aşamasında olduğunu ve bu yıl içerisinde üretimine başlanacağını kaydetti.

Ahlatcı Holding’in açılışını geçtiğimiz ay törenle yaptığı grafen şirketinin Türkiye’de ilk olduğunu aktaran  Kahraman, açıklamasında Çorum merkezli doğalgaz çalışmaları hakkında detaylı bilgiler verdi.

Son Güncelleme: 10.06.2021 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sorumlu 2021-06-10 21:07:36

Çorumun ihracat rakamlarına da bakıldığında AHLATÇI HOLDİNGE ve İkinci Rafineri ye çok ciddi ihtiyacı var. Çorum İçin Üretim ve İstihdam diyorum.

Avatar
Dedi ki gotur beni Ay'a 2021-06-11 11:02:12

Arkanizda iktidarin gucu oldugu surece Ay'a bile altin rafinerisi acarsiniz. Amaaaaaa bu iktidar gidince ne yaparsiniz orda soru isareti. Sonucta Ahlatci RTE nin goz bebegi, en has is adamlarindan birisi, her gittigi yerde yaninda. Hatta Reza'nin tonlarca altinlarinda bile Corumlu is adami A.A var. Bakalim ne olacak sonuc

Avatar
Çorumlu 2021-06-11 19:55:41

Ahmet Ahlatçı sayesinde Çorum ihracatta Şampiyonlar ligindeydik. Ahmet Ahlatçısız Çorum amatör kümeye düşer ve Çoruma yazık olur. Yeni yeni Çorumun ismini duymaya başlamışlardı. ÇORUMA yazık olacak. Hayırlısı olsun.