İmzalar atıldı, 71 bin m2 arazi tamam

Ticaret Borsası’nın projeleri arasında yer alan patates-soğan-ayçiçeği depoları için imzalar atıldı.

15 Mart 2023 Çarşamba 12:34
İmzalar atıldı, 71 bin m2 arazi tamam

Ticaret Borsası’nın projeleri arasında yer alan patates-soğan-ayçiçeği depoları için imzalar atıldı.

PATATES-SOĞAN-AYÇİÇEĞİ DEPOSU

Yapılan açıklamaya göre; Borsa’nın büyük projesi olan patates-soğan-ayçiçeği depolarının yapılması ve faaliyete geçirilebilmesi amacıyla Toprak Mahsulleri Ofisi yanında bulunan merkez Karaca köyü 4211 ada 1 parselde bulunan 71.207,51 metrekare taşınmazın alım sözleşmesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Birol Sayın ile Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naki Özkubat arasında imzalandı.

İMZA TÖRENİ DÜZENLENDİ

İmza töreninde Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şahan, Milli Emlak Müdür Vekili Ramazan Gökçe de hazır bulundu.

3 ETAPTA GERÇEKLEŞECEK

Borsa üreticilerin, esnaf ve tüccarların hizmetine sunacağı büyük projesini 3 ayrı etap halinde gerçekleştirecek.

EMEĞİ GEÇEN 3 İSME TEŞEKKÜR

Borsa yönetimi, arazi tahsisinde destek olan Vali Mustafa Çiftçi, Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Bakan Müşaviri Zeki Gül’e teşekkür etti.

Son Güncelleme: 15.03.2023 16:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.