İSİAD yönetimi oluştu, OSB için bir adım daha

04 Temmuz 2023 Salı 20:37
İSİAD yönetimi oluştu, OSB için bir adım daha

Çorum’un İskilip ilçesine OSB kazandırmak amacıyla kurulan İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği’nin Genel Kurulu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan Başkanı İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, ilçede kurulması planlanan OSB’de sona doğru bir adım daha atıldığını belirterek, bölgenin kalkınmasında OSB’nin gerekli olduğunu ve her türlü desteği vereceklerini söyledi.

İSİAD Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, İskilip OSB’de gelinen nokta ile ilgili bilgi verdi. Kısar, İskilip Mera Kurulu’nun raporundan sonra Çorum Mera Komisyonu’nun bu ay içerisinde raporu Tarım ve Orman Bakanlığı’na sunacağını belirterek, Bakanlık onayından sonra İskilip OSB evrakının Cumhurbaşkanlığı’na arz olunacağını ifade etti. Kısar, İskilip’te yıllardır iyi eğitim görmüş insan potansiyeli ve sanayici kültürü olduğunu hatırlatarak, Çorum’da üretim yapan İskilipli sanayicileri örnek gösterdi.

Cumhurbaşkanı’na yüzde 80 ile sahip çıkan İskilip’e OSB kurulmasında geç bile kalındığını vurgulayan Kısar, kalkınmada öncelikli 6. Bölgeye alınmak için yeni oluşan İSİAD Yönetim Kurulu’nun ve tüm İskilip STK’larını çalışmaya davet etti.

İSİAD Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

Ali Sülük Başkan

Fikret Kısar Başkan Yrd

Mustafa Topal Muhasip

Ali Baykal Sekreter

Mürsel Sözer Üye

İsmet Uslu Üye

Sadık Keskin Üye

Ali Alıcı Üye

Hasan Kalyoncu Üye

Mehmet Balcıoğlu Üye

DENETİM KURULU

Selami Koçyiğit Başkan 

Adem Efe Başkan Yrd

Fatih Özer Üye

Fikri Kartal Üye

Hüseyin Kula Üye

Sururi Şahinbaş Üye

Son Güncelleme: 04.07.2023 22:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.