İskilipliler Cevdet Yılmaz’a gidiyor

21 Ekim 2023 Cumartesi 14:34
İskilipliler Cevdet Yılmaz’a gidiyor

Tarım ve Orman Bakanlığı Çorum’un İskilip ilçesine yapılması planlanan OSB arazisine onay verirken, İskilipliler Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile görüşecek.

İskilip Sanayici ve İşadamları Derneği (İSİAD) Başkanı Fikret Kısar, İSİAD Derneği’nin kurulması ile başlanan ve iki yıldan önce bitmez denilen bürokratik sürecin 9 ay 20 gün gibi bir sürede ilerlediğini, İskilip OSB’nin kurulacağı Arifbey arazisinin hazineye tescilinin yapılacağını açıkladı.

‘TARIM BAKANLIĞI EN KRİTİK VİRAJDI'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ziyaret edilerek kararname ile ilgili destek isteneceğini ve İskilip OSB’nin kalkınmada öncelikli 6. bölge olmasını talep edeceklerini belirten Kısar, “ İskilip OSB arazisine onay verilmesinden dolayı Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın şahsında il ve İlçedeki meslektaşlarıma ve özellikle  İskilipli bürokrat kardeşlerimize şükranlarımızı sunarız, çünkü Tarım Bakanlığı en kritik virajdı” dedi.

İSKİLİP ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR

İskilip OSB ile 100 yılda ilçeye gelemeyen yatırımların kazandırılacağını, bu konuda geç bile kalındığını, organize sanayi bölgelerinin iş, aş, ekmek anlamı taşıdığını aktaran Kısar, “Cumhurbaşkanımızın onayından sonra üretilen 50 adet fabrika parseli yatırımcıya ücretsiz olarak verilip  müteşebbisler cazip teşviklerden faydalanacaklar. İskilip geçmişteki eski gücüne kavuşup, göç tersine dönecektir.” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.10.2023 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
iskilipden 2023-10-23 09:03:52

Çorum İskilip Bayat Çankırı yolu artık tercih ediliyor Ankara Samsun Arası kilitleniyor genelde bu yol tercih edilmeye başlanılıdı bu yolun duble yol olarak yapılması gerekli inşAllah yapılır ve organize sanayii ye de hazırlanmış oluruz.
bu arada Tosya İskilip yolu ile ilgili bir gelişme yok tahminimizce