Kahvecilerin yüzü gülüyor

ÇESOB Başkanı Recep Gür, Kahveciler ve İnternetçiler Odası’nı ziyaret ederek son gelişmeleri değerlendirdi.

07 Kasım 2018 Çarşamba 18:58
Kahvecilerin yüzü gülüyor

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, Kahveciler ve İnternetçiler Odası’nı ziyaret ederek, Oda Başkanı Nesimi Özkubat’la gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyarette geçtiğimiz günlerde Çorum eski Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un girişimleri sonucu çözüme kavuşturulan KOSGEB kredileri ile ilgili olarak konuyu gündemde tutan Birlik Başkanı Recep Gür’e teşekkür eden Nesimi Özkubat, artık KOSGEB kredilerinden kahveci, çay ocağı ve internet kafe işletmecilerinin faydalanacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Esnaflar arasında ayrımcılığa neden olan bu konunun çözüme kavuşturulmasında emeği geçen dönemin Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal’a ve Çorum eski Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a teşekkür eden Özkubat ayrıca, AK Parti Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya’nın yardımcılığına getirilen Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’a da yeni görevinde başarılar diledi.

ÇESOB Başkanı Recep Gür de, her zaman esnafın menfaatlerini koruyacaklarını ve esnaflar arasında ayrımcılığa hiçbir zaman prim vermeyeceklerini kaydetti.

KARGI ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ÇESOB) Başkanı Recep Gür, panayır dolayısıyla Kargı’ya gelerek ilçe esnafını ziyaret etti.

Kargı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Fevzi Bilgin ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılanan ÇESOB Başkanı Recep Gür, ardından ilçe esnafını ziyaret ederek, esnaflara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Panayırın ilçe esnafına bol kazançlar getirmesini dileyen Başkan Gür, ziyaret ettiği işyerlerine mağdur olmamaları için yerli ürün etiketleri konusunda da uyarılarda bulundu.

Son Güncelleme: 07.11.2018 20:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.