Kaya’ya göre ayçiçeği üreticisi mutlu

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Ticaret Borsası’na ürünlerini satan ayçiçeği üreticilerinin mutlu olduğunu söyledi.

24 Ekim 2022 Pazartesi 21:01
Kaya’ya göre ayçiçeği üreticisi mutlu

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Ticaret Borsası’na ürünlerini satan ayçiçeği üreticilerinin emeklerinin karşılığını almaktan mutlu olduğunu söyledi.

‘HER ZAMAN ÇİFTÇİMİZİN HİZMETİNDEYİZ’

Milletvekili Kaya, Çorum Ticaret Borsası’nı ziyaretinde AK Parti hükümetinin her zaman çiftçinin yanında olduğunu ifade etti.
Ticaret Borsası’na ürünlerini satan ayçiçeği üreticilerinin emeklerinin karşılığını almaktan mutlu olduğunu vurgulayan Kaya, "Ziraat Odası Başkanımız Mehmet Sayan, Ticaret Borsası Başkanımız Naki Özkubat, Ticaret Borsası Meclisi Başkanımız Yılmaz Kaya’nın geçtiğimiz günlerde Çorum’u ziyaret eden Ticaret Bakanımız Sayın Mehmet Muş’tan talepleri üzerine yurtdışından ithal edilen ayçiçeğine vergi artışı yapılarak yerli ayçiçeğimizin değerli kılınması sağlandı."dedi.

‘ÇİFTÇİMİZ ÜRÜNÜNÜ YÜKSEK FİYATTAN SATIYOR’

Milletvekili Kaya, yurtdışından ithal edilen ayçiçeğine vergi artışı yapılarak yerli ayçiçeğimizi değerli kılınması ile birlikte, çiftçilerin ürünlerini daha yüksek fiyata sattığını belirterek, "Dün olduğu gibi bu gün de çiftçimizin yanında olduk, sorunları ile dertlenip çözüm yolları aradık. Ak Parti Hükümeti olarak her zaman çiftçilerimizin hizmetindeyiz"dedi.
Kaya, ziyarette ayrıca tekrardan Çorum Ticaret Borsası Başkanlığına seçilen Naki Özkubat ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde  başarılar diledi.

Son Güncelleme: 25.10.2022 09:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çiftçi 2022-10-25 10:34:25

Çiftçiye sor kim mutlu.

Avatar
Kandirmislar seni 2022-10-25 11:32:13

Hangi aycicegi ureticisi mutluymus sayin vekilim ? Turkiye'deki ureticiler degildir onlar. Uganda , Dominik Cumhuriyeti, Papua Yeni Gine falandir mutlu olanlar. Sizi kandirmislar

Avatar
Oğuz efendi 2022-10-25 21:04:43

Bayat gedigi konusunda ne dusunuyors7n Oğuz efendi. Orayı nasıl geçelim. Birinci vites mi yoksa 5 le mi geçelim. Cıvata parası,sallanan Eksoz parası ne olacak. Traktörleri Pas mı g3celim yoksa tek şeritli yolu konvoylari kelle koltukta mi geçelim. Kirkdilim de ışık görüldü mu Oğuz efendi. Görülduyse ne kadar görüldü. Ne kadar görüldü. Ne zaman görüldü. Kirkdilim de görülen ışığı enerjiye dönüştürmeyi dusunuyormusunuz. Mesela ışığı daha çok ışık hal7ne çevirmek için ayrıca bir ışık kullanılıyor mu? Yolun tamamı 2033 te mi açılacak yoksa 2043 te mi? Bu gün doğan bebeler ışığın hepsi görüldüğünde kaç yaşında olacak