Memur Sen'e tepki

Türk Tarım Orman Sen Başkanı Necati Gül, kamu çalışanlarına çağrıda bulundu

05 Kasım 2017 Pazar 23:24
Memur Sen'e tepki

Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Necati Gül, Memur-Sen'in rakam cambazlığının sonuçları  değiştirmediğini bildirdi.

Gül’ün yaptığı açıklamaya göre, Ekim ayına ilişkin enflasyon rakamları açıklandı. Buna göre Ekim ayında tüketici fiyatları bir önceki aya göre ortalama %2,08 oranında yükseldi. 2016 yılının ekim ayı ile 2017 ekim ayı arasındaki 1 yıllık sürede ise enflasyon %11,90 olarak gerçekleşti. Kamu çalışanına ise aynı dönemde kümülatif olarak %10,12 zam  yapıldı. Yani maaşlar %1,78 oranında eridi.

Kamu çalışanları olarak acilen kendilerini gelecek korkusu yaşar hale getiren bu defolu sendikayı iyi okumak gerektiğini savunan Gül, “Aksi halde malum sendikanın varlığı nedeniyle kamu çalışanlarının geriye gidişi, yalnızca ekonomik boyutta kalmayacak, kamu görevlilerinin hukuki varlıklarını da yok edecektir.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.