Mone Medikal’a ödül

Mone Medikal 5. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Töreni'nde ödüle layık görüldü

01 Mart 2018 Perşembe 16:51
Mone Medikal’a ödül

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığında (KOSGEB) düzenlenen 5. KOBİ ve Girişimcilik Ödülleri Töreni, Başbakan Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla Ankara’da gerçekleşti.

Törende, AK Parti Çorum Milletvekili, Parlementolararası  Birlik Türk Grubu Üyesi, Slovenya Dostluk Grubu Başkanı, Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Üyesi Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’un destekleriyle KOSGEB’e önerilen,  Mone Medikal Ticaret ve Sanayi A.Ş. firmasının, üretimde kullanılan enerji maliyetini ve firelerini engellemek için geliştirilen projesi ödül almaya hak kazandı.Başbakan Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt tarafından ödüle layık görülen girişimcilere ödülleri takdim edildi. Ödülü, Mone Medikal San ve Tic. A.Ş.  Yönetim Kurulu Başkanı Hayri Şamlı  alırken,  AK Parti Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt , Çorum Ticaret ve Sanayi  Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, KOSGEB İl Müdürü Yusuf Yıldız ile Çorumlu iş adamları yalnız bırakmadılar.

Törenin sonunda Başbakan Binali Yıldırım, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ve KOSGEB Başkanı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ödül alan işadamlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Son Güncelleme: 01.03.2018 16:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.