Nefes Kredisi açıklaması

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, TOBB Nefes Kredisi hakkında üyelerine bilgilendirme yaptı

09 Nisan 2018 Pazartesi 17:14
Nefes Kredisi açıklaması

TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, ‘TOBB Nefes Kredisi’nde yoğun talep üzerine limit artışına gidilerek  6 banka üzerinden verilmeye başlandığını druyurdu.

Düşük faiz oranlarıyla geçtiğimiz sene KOBİ’lere can suyu olan TOBB Nefes Kredisi Projesi’nin 18 aya uzatılan vadesi ile 2 Nisan 2018 tarihinden yeniden verilmeye başlandığını hatırlatan Başaranhıncal, düşük faiz oranı ve vadesi ile ilgi çeken ve talep gören  kredinin 6 banka üzerinden verildiğini taydetti.

Başaranhıncal, yaptığı açıklamada, “Aylık % 0,99, yıllık %  11,88 faiz oranı ve 6 ay geri ödemesiz 18 ay vadeli TOBB Nefes Kredisi, altı banka aracılığıyla Oda üyelerimizin kullanımına açılmış, gelen taleplerin fazla olması nedeniyle TOBB tarafından ilimiz için 5 milyon TL  limit artırımına gidilerek, üyelerimizin yararlanması  imkanı sağlanmıştır. Teminat yetersizliğinden kredi kullanamayan KOBİ’lerimize de  KGF (Kredi Garanti Fonu) destek olmaya devam edecektir. Bu krediye, Odamızdan “TOBB Nefes Kredisi İçindir.” ibareli faaliyet belgesi alarak, Ziraat Bankası, Denizbank, Halkbank, Vakıfbank, Ziraat Katılım ve Vakıf Katılım bankalarından herhangi birine müracaat edilebilecek.” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.