O fuara Çorum’dan katılım

Çorum'dan sektörün önde gelen firmaları MÜSİAD EXPO Fuarı'na katıldı.

01 Aralık 2018 Cumartesi 21:34
O fuara Çorum’dan katılım

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından bu yıl 17'ncisi gerçekleştirilen MÜSİAD EXPO Fuarı, İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlendi. Fuara MÜSİAD Çorum Şubesi üyelerinden Armor Isı Transfer San. ve Tic. Aş., Akel Değirmen Makineleri, Atılım Değirmen Makine gibi Çorum'dan sektörü öncü firmaları da katıldı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katıldığı fuarü Türkiye ve Yurtdışı firmaları yoğun ilgi gösterdi.

Rekor sayıda katılımcı ülkede ağırlayan fuarda, 8 binin üzerinde B2B görüşmesinin gerçekleştirildiği bildirilirken, 124 farklı ülkeden 400’e yakın alım heyetinin katıldığı belirtildi. 17. MÜSİAD EXPO, uluslararası iş fırsatları sunan bir platform olduğu kadar, bu yıl, üretmek isteyen sanayicinin yüzünü güldürecek somut projelerin de açıklanacağı bir fikir paylaşım ortamına dönüştü. Gayrimenkul Kıymetler Borsası GABORAS, Orta Ölçekli Sanayi Projesi, Karz-I Hasen Sandığı bu projelerden bazıları oldu.

MÜSİAD Çorum Şubesi Başkanı Mücahid Ahmed Köksal, fuar ile ilgili yaptığı değerlendirmede, İstanbul'da düzenlenen MÜSİAD EXPO Fuarı'nın çok verimli geçtiğini belirtti. Köksal, “Çorum'dan böyle büyük bir organizasyona katılımın olması Çorum'un ihracatına da katkı sağlamıştır.”dedi.

Son Güncelleme: 02.12.2018 13:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.