Pazarda fiyatlar düştü

Sebze pazarlarında hem esnafın hem de vatandaşın yüzü gülüyor.

18 Mayıs 2019 Cumartesi 17:19
Pazarda fiyatlar düştü

Sebze pazarlarında hem esnafın hem de vatandaşın yüzü gülüyor.

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, sebze ve meyve fiyatlarında bayram havası eserken, yaz ayının gelmesiyle birlikte renklenen tezgahlar kadar fiyatların uygunluğu ve vatandaşın ilgisi de pazarcı esnafını mutlu ediyor.

Bu arada güneşli havayı fırsat bilen Cumartesi Pazarı semt sakinleri pazara akın ederken, pazarcılar ise yaşanan bu yoğunluktan memnun oldu. Pazarda meyveden sebzeye kadar birçok üründe fiyatlarında düşüşler olduğu gözlendi. Tezgahlardaki etiket fiyatları vatandaşın yüzünü güldürdü.

Sebzeciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, özellikle domates, soğan ve patates fiyatlarında oldukça düşüş yaşandığını ifade ederek, tüm Çorum halkından alışverişlerini pazardan yapmalarını istedi.

Yılmaz, pazarcı esnafına hayırlı ve bol kazanç dilerken, Ramazan Bayramlarını da şimdiden kutladı.

Son Güncelleme: 18.05.2019 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165