Peki neden gümüş almıyorsunuz?

Altın Analisti İslam Memiş yatırımcılara, 'Neden gümüş almıyorsunuz? sorusunu yöneltti.

30 Haziran 2020 Salı 00:44
Peki neden gümüş almıyorsunuz?

Altın Analisti İslam Memiş yatırımcılara, "Eğer varlıklarınızı başka bir yöne kaydırmayacaksanız bozdurmanızı önermiyorum." uyarısında bulundu.
1 Temmuz'dan sonra koronavirüsle mücadelede normalleşme sürecinin daha da genişletileceğini hatırlatan Memiş, şunları söyledi:
"Herkesin gelir gideri ve tasarrufu farklıdır. Dolayısıyla herkes altına yatırım yapamayabilir. Gümüşün gramı 4 lira. Peki neden gümüş almıyorsunuz? Mesela son dönemde altın yüzde 36 civarında kazandırdıysa gümüş de yüzde otuz civarında kazandırdı. Hatta Mayıs ayında altını tahttan indirerek daha fazla kazandırdı. Gümüş önümüzdeki 3 yıllık süreçte ciddi oranda değer kazanacak."
İNSANLAR FARKINDA OLMADAN KUMAR BAĞIMLISI OLDULAR
"Varlıklarınız fiziki olarak sizin elinizde değilse ve oranına göre üzerinde sürekli oynayarak farklı varlıklara yönlendiriyorsanız bu sizin farkında olmadan kumar bağımlısı olduğunuz anlamına geliyor. Özellikle pandemi sürecinde insanları kumar bağımlısı yaptılar. Buna hiç gerek yok."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bay bilen.! 2020-06-30 10:32:35

İslam MEMİŞ analist olarak ne söylediyse bu zamana kadar tam tersi olmuştur. Kendisi bu işten anlamamakla beraber yatırımcının kafasını karıştırmış ve insanları yanlış yönlendirmiştir Velhasıl kelam ne derse tam tersini yapmak lazım alın dediyse almayın!

Avatar
Tolga 2020-06-30 12:11:39

Söz gümüşse sükut altındır

Avatar
Belirsiz 2020-06-30 09:05:40

Bu abinin gümüşçü dükkanı mı var? Fotoğraftan öyle anlıyorum da

Avatar
Bu abinin 2020-07-01 01:07:30

Bu abinin gümüşcü dükkanı olabilir mi? muhtemelen tüm türküye ye has gümüş satıp parayı bulacak. Adamcağızı dinlememiş ya da anlamamış olanlar da tersini yapacaklar ne haller e kaldık. Analize bak cevaba bak 8 ay önce ki gümüş fiyatı ne kadar şimdi fiyat ne kadar

Misafir Avatar
Aslında olan! 2020-07-01 13:04:35 @Bu abinin

Adam bu yorumunu 8 ay önce demiyor şimdi diyor gümüş alın diye yaklaşık geçen sene Altın almayın alyın düşecek zarar edeceksiniz diyerek insanımızı yanlış yönlendirmiş ve şimdiki Altın fiyatı ortadadır Akıl sahibi olmadan fikir sahibi olmayalım lütfen.!

Beğenmedim! (0)
Avatar
MEMİŞ MAĞDURU 2020-08-11 16:20:19

ilkin bunu dinledim altın düşecek dedi 300 küsürlardaydı sonra işte ortada ne kadar düşçek dediyse hep arttı hayırlısı