Seracıları tek tek dinledi

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, seracılık yaparak geçimini sağlayan çiftçilerle bir araya geldi.

22 Şubat 2023 Çarşamba 20:12
Seracıları tek tek dinledi

Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, beraberinde Ziraat Odası Meclis Kurulu Üyeleri ile birlikte seracılık yaparak geçimini sağlayan çiftçilerle bir araya geldi.

Ziraat Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen görüşmede, seracıların tek tek sorunlarını dinleyen Çorum Ziraat Odası Başkanı Adem Özdemir, üretimin önündeki engellerin kaldırılması için gereken adımların atılacağını vurguladı.

Üretime her zamankinden daha çok ihtiyaç duyulduğunu, bunun için de çiftçilere verilen desteğin artırılması ve önündeki engellerin kaldırılması gerektiğini anlatan Özdemir, çiftçinin para kazanabilmesi için alınacak önlemlerin, ülkeye istihdam ve ekonomi olarak yansıyacağını ifade etti. Başkan Adem Özdemir, ülke ekonomisini ayakta tutan yegane güçlerden birinin çiftçiler olduğunu hatırlattı.

Seracıların üretimde büyük bir rolünün olduğuna dikkat çeken Özdemir, özellikle yaşanan depremin ardından gıdanın ne kadar önemli olduğunun bir kez daha öne çıktığını söyledi. Toplantıda üreticilerin önerilerini dinleyen Özdemir, sorunların üstesinden gelinebilmesi için Ziraat Odası olarak gereken yerlere ulaşıp çiftçilerin sesi olacaklarını kaydetti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.