Spora desteğe teşekkür

Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı’nca okul sporlarına destek veren isimlere plaket verildi.

17 Ekim 2014 Cuma 11:42
 Spora desteğe teşekkür


Okul Sporları Federasyonu Başkanlığı’nca okul sporlarına destek veren isimlere plaket verildi.


2013-2014 Eğitim Öğretim yılında düzenlenen okul sporları faaliyetleri görüntülerinden oluşan slayt gösterisi ile başlayan programda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer ve Okul Sporları Federasyonu Başkanı Ayhan Pala birer konuşma yaptı.


Geçen yıl yapılan okul sporları faaliyetlerinde Çorum'u  temsil eden ve Türkiye şampiyonalarında derece yapan okulların beden eğitimi öğretmen ve antrenörlerine il temsilciliği tarafından plaket verildi.


Federasyon Başkanı Ayhan Pala, okul sporları müsabakalarına verdikleri destek ve katkılarından dolayı Vali Yardımcısı Fikret Zaman, Belediye Başkan Yardımcısı Zeki Gül, Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Haşim Eğer ve BESYO Müdürü Doç, Dr. Faruk Yamaner’e teşekkür plaketi sundu.


Toplantı yeni sezon okul spor faaliyetleri kural ve teknik konular hakkında bilgilendirme yapılması ile sona erdi.





Son Güncelleme: 17.10.2014 11:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.