Turşu Fabrikası için toplandılar

Çorum'un İskilip ilçesine OKA destekli kurulacak turşu fabrikası için istişare toplantısı düzenlendi.

27 Ağustos 2020 Perşembe 23:16
Turşu Fabrikası için toplandılar

Çorum’un İskilip Belediyesi’nin OKA’ya sunduğu projenin Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nca kabul edilmesi ile birlikte kurulumu için altyapı ve fizibilite çalışması tamamlanan Turşu Fabrikası hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Kadın Girişimi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelerek bundan sonra izlenecek yol haritası hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
YÖRESEL ÜRÜNLER İÇİN GİRİŞİM
Projenin mimarı olan ve fabrikanın kurulum aşamasına getirilmesini sağlayan Başkan Ali Sülük, coğrafi işaretli İskilip Turşusu Fabrikası hakkında kooperatif yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek aşama, aşama yapılması gereken çalışmalar hakkında detaylı istişarelerde bulunduklarını ifade ederek, önümüzdeki süreçte de İskilip yöresel ürünlerin Türkiye pazarında hak ettiği yeri alması için çabalarının devam edeceğini söyledi.
İskilipost

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.