U-ETDS bilgisi

Ulaştırma Bakanlığı yetkilileri Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi hakkında bilgi verdi.

20 Eylül 2019 Cuma 16:19
U-ETDS bilgisi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS) Bilgilendirme Toplantısı, Çorum TSO Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

Toplantıda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Daire Başkanı Tolga Acar, Ulaştırma Elektronik Takip ve Denetim Sistemi (U-ETDS)’nin amacı, ülkemize ve firmalara faydaları, bu sistemin süreçleri, taşımacılık yapan firmaların U-ETDS ‘ye hangi verileri  göndermesi gerektiği konularında bilgi verdi..

Daha sonra Bilgi İşlem Daire Başkanlığı uzmanları; U-ETDS’ye  veri transferini aktarma yolları, sayısal takografın süreci ve sayısal takograf veri analizini anlattı.

Son olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden toplantıya katılan Uzman Yardımcısı Şevval Teker de, sayısal takograf kartlarının verilmesi, sürücü kartına ve araç ünitesine kaydedilen verilerin indirilmesi ve yüklenmesi hakkında bilgiler verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner165