Vergi dairesinden yeni hizmet

Vergi dairelerinde POS cihazı ile kredi kartı kullanılarak tahsilat işlemleri başladı.

20 Mayıs 2022 Cuma 13:41
Vergi dairesinden yeni hizmet

Vergi dairelerinde POS cihazı ile kredi kartı kullanılarak tahsilat işlemleri başladı.

Defterdarlık’tan yapılan açıklamada şu bilgiyeer yer verildi: “Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığı’nca mükelleflere etkin, verimli ve daha iyi hizmet verilebilmesi amacıyla Vergi Daireleri bünyesinde öngörülen vezne servislerinde Fiziksel Pos Cihazı (FPOS) üzerinden Kredi Kartı/Banka Kartı kullanılmak suretiyle tahsilat yapılabilmesi kapsamında yapılan çalışmalar tamamlandı.

Mükellefin ve vergi sorumlusunun; amme borcunu kanuni süreler içerisinde ödeyebilmesinde, mükellefin ve vergi sorumlusunun çeşitli ödeme yöntemlerine sahip olması önemli rol oynamaktadır. Bu amaçla Fiziksel Pos Cihazı ile tahsilat işlemleri başlatılmıştır.

Mükelleflerimizin Kredi Kartı/Banka Kartı kullanılmak suretiyle ödeme yapma imkanı sunan bu hizmetten faydalanabilecekleri kamuoyuna duyurulur."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 2022-05-20 23:24:00

Maliye ekonominin nasıl oldupunu yeni anladı

Avatar
Çorumlu 2022-05-21 18:47:41

Üzgünüm kartın limiti dolu