Yeni markayla büyük atılım

Baktat, Almanya’daki ismiyle Suntat, Almanya’nın Köln şehrinde 2 yılda bir düzenlenen gıda fuarına katıldı.

08 Ekim 2019 Salı 12:10
Yeni markayla büyük atılım

Baktat, Almanya’daki ismiyle Suntat, Almanya’nın Köln şehrinde 2 yılda bir düzenlenen gıda fuarına katıldı.

Sungurnlu’dan Serkan Şansever imzalı habere göre, Almanya'daki Türk gıda üretimi ve ticaretinin önde gelen aktörlerinden Baklan Grubu, ikinci kez 'Suntat' adı altında katıldığı Anuga'da yeni markasını tanıtıyor
Baklan Grubu, ‘Suntat’ adı altında katıldığı Anuga’da sadece kendi ürünlerinin sergilendiği stantlarda değil, fuarın hem içinde hem de dışındaki büyük tanıtım atılımıyla yeni markasını görünür kıldı. Amaçlarının güç gösterisi değil, Avrupa’ya ve tüm dünyaya gıdada Türkiye’nin ürünlerine güven ve devamlılık mesajı vermek olduğunu belirten Başkan Mustafa Baklan şöyle konuştu: “Avrupa pazarındaki hiyerarşiyi kırmak istiyoruz. Avrupalı birçok gıda firması Türkiye’nin ürünlerini kendi markalarıyla piyasaya sürüyor. Bizse, Bunların kaynağı biziz. Pazarın talebini biz kendi markamızla karşılayabiliriz’ diyoruz. 23 yıldır Avrupa’nın çeşitli market zincirlerine ürün veriyoruz” dedi.


Baklan, çok sayıda ürünleri olduğu için fuar yönetiminden büyük bir stant yeri talebinde bulunduklarını, burada tanıtılan ürünlerin 20’den fazlasının yeni olduğunu kaydetti. Baklan Grubu’nun ürettiği, pazarladığı ve Uludağ gibi bayiliğini yürüttüğü ürünler Anuga’nın çeşitli salonlarındaki 3 büyük stantta sergileniyor.
Yönetim Kurulu Üyesi Ali Baklan ise, “Bugün bizim mutlu günlerimizden birisi. Ülkemizden binlerce kilometre uzakta, Almanya Köln şehrinde 2 yılda bir düzenlenen gıda fuarındayız. Burada bizi yalnız bırakmayan başta Bölge Başkonsoloslarımız, Köln Düsseldorf, Essen, Münster olmak üzere ve Ticaret Ateşemize çok teşekkür ederim. Türkiye’den gelip standımızı ziyaret eden başta Manisa Valimiz, Akhisar Belediye Başkanımız, Akhisar Ticaret Odası Başkanımız ve Akhisar Ticaret Borsa Başkanımız, Meclis üyeleri, Türkiye Baktat ve Suntat Distribütör ve bayilerimiz ve bizi yalınız bırakmayan sevenlerimiz, dostlarımıza, ayrıca Köln Belediye Başkanı’na Türkiye Baktat ve Almanya Suntat adına teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.