Yeniden Başkan Vekili oldu

Erdoğan Çerikçi, federasyonun 29 Haziran 2018 tarihinde yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında Başkanvekilliği görevine yeniden seçildi.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 14:42
Yeniden Başkan Vekili oldu

Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu’nun Olağan Genel Kurulu'nda, Sinan Turhan’ın tekrar seçilerek güven tazelediği genel kurulda Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi Federasyon Yönetim Kurulu’na 3. kez seçilmişti. Tekrar federasyonun Yönetim Kurulu'na giren Erdoğan Çerikçi, federasyonun 29 Haziran 2018 tarihinde yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısında ise Başkanvekilliği görevine yeniden seçildi.

Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanı Sinan Turhan Başkanlığı'nda biraraya gelen federasyon Yönetim Kurulu üyeleri aralarında görev dağılımını yaptı. Yapılan görev dağılımına göre Çorum Yorgancılar, Çeyizlik Eşya, Perde İmal ve Satıcıları Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Çerikçi Başkanvekilliği görevine tekrardan seçildi.

Yapılan ilk yönetim kurulu toplantısında güven tazeleyerek yeniden Türkiye Terziler, Konfeksiyoncular ve Giyim Sanatkarları Federasyonu Başkanvekilliği görevine getirilen Çerikçi, Çorumlu esnaf ve sanatkârların sorunlarını yine Ankara’da birinci elden takip edeceğini söyledi.

Son Güncelleme: 23.07.2018 14:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.