29 kişiye sokak kısıtlamasını ihlal cezası

Çorum Emniyet Müdürlüğü kentte tam kapanma denetimlerinde 29 kişiye sokak kısıtlamasını ihlalden ceza uyguladı.

03 Mayıs 2021 Pazartesi 15:24

Çorum Emniyet Müdürlüğü kentte tam kapanma denetimlerinin sürdüğünü bildirdi.

Yapılan açıklamaya göre, 29 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında koronavirüs tedbirleri kapsamında il genelinde vatandaşların toplu olarak bulunduğu yerlerde yapılan maske, sosyal mesafe ve sigara ile sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında yapılan denetimlerde, merkezde 174 şahıs denetlendi, 2 şahsa maske takmamak, 29 şahsa sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari para cezası teklifi yapıldı.

İlçelerde ise 1182 şahıs kontrol edilirken, Ortaköy’de 1 şahsa sokağa çıkma yasağını ihlal etmekten idari para cezası teklif yapıldı.

Koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında kontrol ve denetimlerin titizlikle süreceği bilgisi paylaşıldı.

Son Güncelleme: 03.05.2021 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Byy 2021-05-03 15:36:21

Daha fazla denetlenmeli; denetleme yetersiz millet ev gezmesine gelenler var. Çks belgem var diye arabayla gezenler var. Kurallara uyan vatandaşlarimiz enayi degil esnaf dukkanini kapatti ise kardesim kir dizini otur evinde hakkim helal degil!

Avatar
Herkes dışarda 2021-05-03 16:11:54

Saka mı bu ? Ne 29'u Corumun yarısı dışarıda. En az 29 bin kişiye kesecen cezayı o zaman anlayacaklar işin ciddiyetini.

Avatar
Ahmet 2021-05-03 17:38:44

İmam bir şey yaparsa cemaat daha fazlasını yapar anlamına gelen bir söz vardı. Cenaze katılımları vatandaşa kısıtlıyken dün Cumhurbaşkanının katıldığı cenazeyi hep beraber gördük. Adana Demirspor ve Giresunspor maçlarına giden seyircileri de gördük. Yetmedi, vatandaşına yasak olan ülke turistlere serbest. E bunlar yaşanırken vatandaşı evinde tutamazsınız. Kanunlara öncelikle kanun koyanlar uymalı ki vatandaşın da uymasını bekleyelim.