4 ayrı tesis törenle açıldı

Çorum’un Alaca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan GES, Yüzme Havuzu, Soğan Eleme Tesisi ve Millet Bahçesi törenle açıldı.

28 Temmuz 2023 Cuma 22:27
4 ayrı tesis törenle açıldı

Çorum’un Alaca Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan GES Santrali, Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Soğan Eleme Tesisi ve Millet Bahçesi açılışı törenle gerçekleştirildi..

Alaca’da Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Güneş Enerji Santrali, Soğan Eleme Tesisi ve Battal Dede Millet Bahçesi'nin toplu açılış töreni gerçekleştirildi.

Yüzme havuzunun bahçesinde düzenlenen açılış törenine Vali Yardımcısı Tamer Orhan, AK Parti Çorum Milletvekili Av. Yusuf Ahlatcı, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Kaymakam Vekili Mustafa Atış, Belediye Başkanı Halil İbrahim Şaltu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Çağlar, AK Parti İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Arslan, İl Genel Meclis Üyeleri Abdurrahman Karagöz ve Dursun Kaya oda başkanları, daire amirleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
Saygı duruşunda bulunulması, akabinde ise İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmaları gerçekleştirildi. Daha sonra Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Güneş Enerji Santrali, Soğan Eleme Tesisi ve Battal Dede Millet Bahçesi yerinde incelendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.