4 talep Ağbal'da

Milletvekili Ceylan ve Çorum TSO Başkanı Başaranhıncal, Maliye Bakanı hemşehrimiz Naci Ağbal ile görüştü.

30 Mart 2016 Çarşamba 15:42
4 talep Ağbal'da

AK Parti Çorum Milletvekili, Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Ahmet Sami Ceylan ve Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal, Maliye Bakanı Çorumlu hemşehrimiz Naci Ağbal ile görüştü.

Yapılan açıklamaya göre, Maliye Bakanı Ağbal'ı makamında ziyaret eden Milletvekili Ceylan ve TSO Başkanı Başaranhıncal, Çorum'a yapılması planlanan Maliye Kampüsü konusundaki son gelişmeler hakkında istişare yaptılar.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, daha önce Milletvekili Ceylan ile yaptığı görüşmede; Çorum'da Vergi Dairesi, Defterdarlık ve Maliye Lojmanlarının bir arada bulunacağı "Maliye Kampüsü"ne sıcak baktıklarını belirterek, önümüzdeki günlerde çalışmalara başlayacaklarını bildirmişti. Ceylan ise Çorum merkezde yer alan 13 dönümlük, Milli Emlak Müdürlüğü'ne ait araziyi yatırım için önermişti.

Milletvekili Ceylan ve TSO Başkanı Başaranhıncal, Maliye Kampüsü konusunda Bakan Ağbal ile istişare yaparak durum değerlendirdiler.

Öte yandan Hattuşa'nın Dünya Miras Listesi'ne alınışının 30. yılı nedeniyle hazırlanan proje hakkında da görüşme yapıldı.

Milletvekili Ceylan'ın girişimleri, Bakan Ağbal'ın desteği ile Boğazkale İlçesi'nde proje için 6000 m2'lik yer tahsis edilmesi uygun bulundu.

TSO Başkanı Başaranhıncal ise taşeronluk sisteminin sıkıntılarından bahsederek, sorunların çözümü için destek istedi. Başaranhıncal ayrıca yıllık cirosu 1 milyon lirayı aşan mükellefler için yeni nesil yazar kasa kullanım zorunluluğunun 1 Nisan 2016 tarihinden itibaren başlayacak olması nedeniyle yaşanan sıkıntılardan bahsederek süre uzatımı veya esneklik talep etti.

Maliye Bakanı Ağbal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sorunların çözümü noktasında gereken desteği her zaman vereceğini ifade etti.

 

 

Son Güncelleme: 05.07.2020 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.